You are here:   Home Obiteljska medijacija

Obiteljska medijacija

Iza cega stojimo?

Family Medijacija usmjerena je na odnose u okviru obitelji. Clanovi medijacijskog tima iz iskustva znaju da svaka velika promjena koja nastaje u okviru jedne obitelji (npr. razvod, podjela imovine, smrt, podjela ostavinske imovine ...) stvara nelagodu, neizvjesnost i stres. Uvjereni smo da to ne mora nužno biti tako, vec da svatko ima pravo na sretan i ispunjen život.

Zato vjerujemo da kroz naš sveobuhvatan medijacijski angažman možemo osvijestiti i podržati naše stranke u nastojanju da spomenute situacije prožive sa pozitivnim emocijama. Za nas je poslovni uspjeh gledati naše stranke kao uz našu pomoc i nakon znacajnih životnih promjena nastavljaju voditi uspješne & kvalitetne živote.

Kako radimo?

Family Medijacija postupak medijacije provodi na nacin da clanove obitelji posjedne za isti stol i da se zapocne sa mirnim, staloženim i kvalitetnim razgovorom. Za neke obitelji to je prva prilika da mirno i obazrivo razgovaraju jedni sa drugima, a opet uz pomoc medijatora, koji im sa svojim strucnim znanjima pomaže voditi taj razgovor.

Što radimo?

Family Medijacija vodi stranke kroz postupak medijacije, tijekom kojeg stranke uz pomoc medijatora traže kvalitetna rješenja svojih nesuglasica/nerazumijevanja/konflikata i sl., s ciljem postizanja kvalitetnih rješenja za nastavak uspješnog života svih clanova obitelji.

Submenu

« prev top next »
nach oben